7 Eylül 2007 Cuma

negatif.com

Negatif.com

Fotoğraflarınızı kaydedebileceğiniz, albümünüzü saklayabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz sosyal bir sitedir negatif.

Nisan 2007'de yayına giren negatif.com, amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik olarak hizmet veren FotoKritik'ten edindiğimiz fotoğraf paylaşım tecrübelerimizi fotoğrafçı olsun olmasın herkesle paylaşma arzusuyla ortaya koyduğumuz Türkçe bir servis.

Nisan ayından Eylül ayına kadar test yayınını sürdüren negatif.com'a, açıldığı günden itibaren sürekli yenilikler eklenmekte ve gerek tasarımı, gerekse teknolojik kısımları sürekli gelişmekte.

Burada neler yapabilirim?

  1. Albümlerinizi saklayabilir, organize edebilir, dostlarınızla ya da arzu ederseniz tüm negatif.com üyeleri ile paylaşabilirsiniz.
  2. negatif.com aynı zamanda kendinizi fotoğraflarınızla ifade edebileceğiniz bir sosyalleşme aracıdır. İlgi alanlarınızı paylaştığınız insanlarla tanışabilir, arkadaş listenizi oluşturabilir ve henüz üye olmayan arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.
  3. negatif.com; doğumgünü, gezi, parti vb. fotoğraflarınızı arkdaşlarınızla paylaşabilmeniz için ideal bir ortamdır. Fotoğrafların üzerine not ekleyebilme özelliğini seveceksiniz...
  4. Toplu yükleme imkanı sayesinde fotoğraflarınızı internette paylaşmak eziyet olmayacak...
  5. Forumlara üyeyseniz fakat forumlarda imaj gösterebilmek için farklı bir yerde imajlarınızı saklamak istiyorsanız negatif.com'u kullanabilirsiniz.
  6. Blogunuzda ya da diğer sosyal web sitelerinde fotoğraflarınızı negatif.com kutucuklarıyla paylaşabilirsiniz.

negatif.com ne değildir?

Internetten ya da muhtelif kaynaklardan bulduğunuz size ait olmayan resimleri depolayacağınız bir alan değildir.

Hiç yorum yok: